perjantai 8. tammikuuta 2010

Muistilista

Alustavaan listaan Englantiin mukaan lähtevistä asioista on nyt tullut seuraavat tärkeät jutut:
  • tölkinavaaja, sillä Englannista saa vain isoja ja kömpelöitä - pieni ja yksinkertainen on kauniimpaa.
  • joku näteistä vanhoista vanerilautasista koruille
  • Ikeasta ehkä joku laatikon jakosysteemi alusvaatelaatikkoon (joo, näitä ei saa kuin Ikeasta, ei saa, ei saa, ei saa!)
  • korppujauhoja, että voi tehdä lihapullia
  • hyvä paistolasta
  • jotain kortteja tai muuta kivaa seinille
Siinä ne, mitä on tullut tähän mennessä mieleen. Eihän nuo nyt tietenkään ole mitään välttämättömyyksiä, mutta helpottavat arkea :)

Tukholmann listalle ei ole oikeastaan päässyt/päästetty muuta kuin muutamia perusjuttuja Granitista - pari laukkua ajattelin katsastaa sekä samanlaisen saippuatelineen kuin nyt on kylpyhuoneessa. Palasaippuat ovat niin paljon ekologisempia, kätevämpiä ja kauniimpia, että pitää saada hyvä teline mukaan ensin Englantiin huoneeseen ja sitten myöhemmin sen voi laittaa keittiön käsisaippualle kaakeliin.


Jos tämä on tarpeeksi iso, ajattelin korvata sillä nyt käsimatkatavarakassina toimivan laukun, jonka ostin Ninalle joululahjaksi muutama vuosi sitten ja omin syksyllä itselleni.


Tämä vaikuttaisi juuri sopivan tyylikkäältä ja käytännölliseltä täyttämään peruslaukun virkaa. Vielä kun tuossa olisi jonkinlaiset lyhyemmät kantohihnat, niin se olisi täydellinen.


Tämä saippuakuppi meillä on siis jo mustana, joten saisi olla samanlainen myös toinen. Täydellisen käytännöllinen esine.

Ai niin ja olihan mulla muutama vaatekin Granitista listalla.. Mutta katsotaan nyt, mitä mukaan lähtee!

1 kommentti:

  1. Moikka, olen kiinnostunut psykologian opiskelusta yliopistossa, mutta olen kuullut että sinne on todella vaikea päästä. Miten pääsit Helsingin yliopistoon? Kirjoititko todella hyvin yo-kirjoituksissa? Olitko valmennuskurssilla ja kuinka paljon luit pääsykokeisiin? Kiitos jos jaksat ja viitsit vastata :).

    VastaaPoista