keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Suunnittelua ja stressiä

Tällä hetkellä tuntuu, että on kaksi syytä palata takaisin Englantiin ensi viikolla: ystävät ja ajatus matkoista kevään aikana.

Koulurintamalla, kuten eilen mainitsinkin, on edessä neljä kurssia:
  • SO528 Race and Ethnic Identity (jatkuu syksyltä ja on oikeasti mielenkiintoinen)
  • SP529 Personality (yritän keksiä jotain tämän kurssin tilalle, kun ei oikein kiinnosta)
  • SP619 Social Psychology of Groups
  • SP603 Groups in Action
Opiskelua on siis edessä maanantaista keskiviikkoon, torstaina ja perjantaina joko opiskellaan itsenäisesti tai sitten pidetään pitkää viikonloppua. Jokainen voi arvata, kumpaan suuntaan mun kuppi kallistuu.. ;) Mun on nyt pitänyt noin kahden kuukauden ajan vaihtaa ainakin tuo Personality-moduuli pois, mutta en vain löydä mitään muutakaan. Jotain kyllä pitäisi keksiä, koska tuo on ehkä kuivimmista kuivimman oloinen kurssi.

Matkarintamalla laitoin aamulla innokkaana ehdotuksen parhaimmille tyypeille, että jos lähdettäisiin toukokuussa Kroatiaan. Dubrovnikiin lentäisi alle £70 ja Interhomen kautta pitäisi saada isojakin kämppiä alle £800 (10 hengen porukalle). Ah! Aurinkoa ja lomailua.. täydellistä! :)

Ja otsikon stressiosuus olisi se, että viime yönä alkoi taas pyöriä päässä mukavasti se, että tukikuukaudet tässä hupenee. Kesällä ei ole varmaan toivoakaan samanaikaisesta lomasta Ninan kanssa, kun olen heti paluusta lähtien (rahallisesti) toivottavasti töissä jossain. Ja niin, se gradu.. no, jos sitä kirjoittaisi aina silloin kun ei ole siellä töissä? Joopa joo. *sigh*

Maanantaina Marin kanssa Tukholmaan, jee! Odotan jo niin innolla herkuttelua ja shoppailua parhaimmassa seurassa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti